Kommunikation
Vi kan inte nog betona vikten av att kunna kommunicera. Vi kan kommunikation. Vi kan analysera målgrupper. Vi kan hitta marknader. Vi vet hur man förenar olika målgrupper och genererar avslut.
Lågprisflygbolag.se
Sektor: Resor  
>> [ Läs mer
FlygbolagsGuiden.se
Sektor: Resor 
>> [ Läs mer
BostadsGuide 
Sektor: Bostad
>> [ Läs mer ]
Workshopping.com 
Sektor: Jobb
>> [ Läs mer ]
JobbTorget.se
Sektor: Jobb
>> [ Läs mer
Vi på CLM KOMMUNIKATION har mångårig erfarenhet av arbetsförmedling, media, kommunikation och försäljning. Vår organisation kan därför erbjuda kompetens från olika verksamhetsområden. Vi tar gärna konsultuppdrag där vi kan vara ett bollplank i en process att nå rätt målgrupp. Vi kan kommunikation och webben är en dynamisk resurs som kan skapa fantastiska möjligheter om man har rätt produkt - och kunskap.
 
Vi har också den viktiga erfarenheten när det gäller visuell kommunikation. Med över 20 år i branschen har vi det som krävs för att kunna förmedla och kommunicera ett budskap för en identifierad målgrupp.
 
Vi vill skapa plattformar som förädlar kraften i det som olika sektorer har att erbjuda. Våra webbprodukter ska vara bärare av information och ska då, i sin form som konceptuell marknadsplats, underlätta för en sökande att finna det de söker. 
 
För att vara kostnadseffektiva har vi byggt upp en egen organisation som på få händer snabbt kan identifiera och producera.